Maatschappelijke zetel
Anjelierenstraat 12 3590 Diepenbeek
Kantoor
Bretheistraat 123 bus 6 3600 Genk
T.089/25.85.80

Ruim duplex appartement met winkel en serres

Gemengd gebruik voor € 775.000

Tipstraat 121, 3740 Beverst Bekijk op kaart
Ref: 3917260C

Delen

334 m² woonopp.
11.108 m² grondopp.
EPC: 192 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 1993

Dit gebouw met woon- en handelsfunctie ligt op een goede zichtlocatie en beschikt over een private parking aan de straatkant. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt 1ha 11a 08ca. Het hoofdgebouw bestaat enerzijds uit een gelijkvloerse winkel met een oppervlakte van 200 vierkante meter en anderzijds uit een duplex appartement met een oppervlakte van 300 vierkante meter.
Naat het winkelgedeelte zijn er op het gelijkvloers een apart toilet, een kleine berging, een grote berging met functionerende koelcel, en een polyvalente ruimte met voorzieningen om de in te richten als studio (televisieaansluiting, wateraanvoer en -afvoer, elektriciteit).

Het woongedeelte is zowel apart toegankelijk als via de winkel.
Het appartement baadt in het zonlicht. De grote raampartijen aan voor- en achterkant, het hoge plafond met mezzanine en de glazen deuren creëren een ruimtelijk gevoel en brengen extra lichtinval binnen. De ruime living met open keuken wordt verwarmd met vloerverwarming. Op het eerste verdiep bevinden zich verder een apart toilet, een slaapkamer met annex dressing (met aanwezige voorziening voor een badkamer), een tweede slaapkamer/bureau en een grote berging met de chauffageketel, een lavabo en de aansluiting voor een wasmachine.
Het volledige plat dak aan de keuken kan gebruikt worden als terras.

Op het tweede verdiep bevindt zich links de masterbedroom met badkamer en ruimte voor een dressing. Rechts liggen 2 slaapkamers (met ingebouwde kasten, burelen en een wastafel), een apart toilet en een douchekamer.
De totale bruikbare vloer oppervlakte bedraagt 334m2 (bron EPC)
 
De betegelde serre grenst aan het hoofdgebouw. De kweekserre grenst aan een vrijstaand bijgebouw met verschillende bureelruimtes.

Omwille van de ligging in agrarisch gebied, moet het pand een agrarische functie behouden. Mits functiewijziging kan het ook aangewend worden als paardenhouderij, manège, dierenasiel, dierenartsenpraktijk, jeugdlogies, tuinaanlegbedrijf, kinderboerderij, centrum voor dierentherapie, een instelling waar personen al dan niet tijdelijk verblijven bij wijze van therapie, onderwijs, opleiding of voorbereiding op de reguliere arbeidsmarkt die onder meer land- en tuinbouwactiviteiten uitoefenen of aan land- en tuinbouw verwante activiteiten uitoefenen.

Naam
Chris Tielemans
Tel.
+32 4 896 44 440
E-mail

Prijs
€ 775.000

EPC
192 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde b
192 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
11.108 m²
Bewoonbare opp.
334 m²

Beglazing
Dubbele
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Stookolie
centrale verwarming; stookolie cv

Bouwjaar
1993
Bebouwing
Open
Algemene staat
Normaal
Bemeubeld
Neen

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen