UW DYNAMISCHE VASTGOEDPARTNER IN GENK EN OMSTREKEN


Kent u Onroerend Goed al?

 

Wij komen graag ter plaatse om vrijblijvend een correcte waardebepaling van uw eigendom te maken. Alles begint namelijk met een juiste prijszetting.

Bovendien zorgen wij ervoor dat uw woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd omdat de eerste indruk enorm belangrijk is. Een professionele fotograaf maakt sfeervolle en waarheidsgetrouwe beelden. De luchtfoto’s zijn een leuke toegevoegde waarde.

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Om een groter en effectiever bereik te halen, start iedere verkoopbemiddeling met videomarketing via facebook, Instagram, linkedin en tiktok. Onroerend goed is bovendien permanent aanwezig in het straatbeeld en op de belangrijkste immowebsites.

Verder hebben wij alles in huis om u een optimale service te garanderen. Een persoonlijke opvolging, klantvriendelijkheid en professionaliteit staan hierbij centraal.

Chris en Kinou bundelen hun krachten met samen 25 jaar ervaring op de teller. De combinatie van commerciële inzichten en juridische ondersteuning is een ideale tandem.

Wij volgen uw dossier nauwgezet op tot aan het verlijden van de notariële akte. En zelfs na verkoop van uw eigendom stopt onze samenwerking niet noodzakelijk. Wij helpen u graag met de zoektocht naar en onderhandelingen voor een nieuw vastgoed.

Ten slotte hanteren wij interessante voorwaarden (van 3% tot 2,65% commissie). En uiteraard is het basisprincipe: geen verkoop, geen kosten!

Contacteer ons en maak kennis met onze deskundigheid. Via onze facebook-pagina en Google Reviews leest u alvast enkele warme aanbevelingen van onze verkopers en kopers.

 

Graag tot binnenkort,

 

Chris & kinou